SPIRITUELE ZOEKTOCHT


- Transformatie proces -


Wij moeten leren waarom wij eerst van ons zelf moeten houden om liefde van het leven te ervaren en hoe te genieten van de ervaring om een meer geŽvolueerd, hart-gecentreerd menselijk Wezen te worden. Wij zijn in een tijd van overgang, een versneld transformationeel proces waarin mensen meer en meer een ontevredenheid van binnen voelen. De mensen spreken nu van hun paranormale ervaringen als steeds meer van hen contact met Wezens van Licht maken, door nieuwe dimensies van bewustzijn stappen, en contact maken met hun hoger bewustzijn. Wij allen hebben de capaciteit om toegang tot de grotere wijsheid van onze Hogere Zelf te hebben, en wij zijn allen co-creators (medescheppers), hetzij van angst, gebrek en beperking; of van overvloed, vreugde, vrede en liefde. Het is tijd om te leren hoe je een perfecte werkelijkheid kunt creŽren, je hoogste potentieel te realiseren, en anderen bij te staan om het zelfde te doen door je gemanifesteerde dromen te delen. Je zult leren over eenheid en wonderen, en hoe je omhoog kunt reiken en een Hoger Wezen aan kunt aanraken.
HET IS TIJD OM DE LEIDING OVER UW LEVEN TE NEMEN EN UW ZELF-MEESTERSCHAP TERUG TE CLAIMEN OM LIEFDE, VREUGDE, VREDE, OVERVLOED EN HARMONIE IN UW LEVEN TE CREňREN.
Wij hebben nu de beschikbaarheid tot de grotere hoeveelheden Kosmische Levenskracht Energie, echter, wij zijn verantwoordelijk voor hoe wij deze energie gebruiken. We weten dat we stevig gegrond aan de Aarde moeten blijven als we hoger en hoger de fijnere dimensies van uitdrukking/expressie bereiken, en het is van enorm belang aan ons fysiek welzijn dat wij leren om ons energetische netsysteem in evenwicht te brengen en te harmoniseren (genoemd ons auraveld of Adam/Eva Kadmon Licht Lichaam). De aarde ondergaat op dit ogenblik het zelfde proces.
Ons emotionele/geestelijk/fysiek/etherische systeem is aangesloten op alle niveaus van universeel bewustzijn. Wij hebben de mogelijkheid om toegang tot de hogere frequenties van universeel bewustzijn te krijgen verloren omdat onze frequentie/
energiepatronen vervormd en statisch zijn geworden, wat ons het gevoel geeft dat we losgemaakt zijn van onze Bron. Wanneer we op galactische niveaus van liefde, Licht, wijsheid en macht afstemmen, worden we werkelijk afgestemd op de multi-niveaus van de Goddelijke Geest.
U MOET UW DIEPE ONDERBEWUSTE GEDACHTE VAN OUDE ZELF-BEPERKTE GEDACHTEVORMEN OPRUIMEN OM DE SLUIMERENDE TRANSFORMATIONELE ENERGIE VAN VERWEZENLIJKING VAN BINNEN AAN TE STEKEN.
DE TIJD VERSNELT; WIJ WORDEN MULTIDIMENSIONELE SPIRITUELE/MENSELIJKE WEZENS, EN WANNEER WE HERINNEREN WIE WE ZIJN, LEREN GECENTREERD TE BLIJVEN BINNEN ONS HEILIG HART CENTRUM EN DE GEEST TOESTAAN OM ONS TE BEGELEIDEN, ZULLEN WIJ EEN NIEUWE VERBONDENHEID/INTIMITEIT MET ONZE VADER/MOEDER GOD EN HET HEELAL ONTWIKKELEN WAARIN WIJ LEVEN.
IEDER VAN ONS IS OP EEN REIS NAAR ZELF-MEESTERSCHAP, EN IEDER PERSOON ZAL HET VROEG OF LAAT BEREIKEN. DUS WAAROM VERSPOEDIGEN WE HET NIET? IN VOLGORDE OM UW HOGERE/GALACTISCHE/UNIVERSELE ZELF TE WEKKEN, MOET ER EEN SCHOONMAAK/INTEGRATIE PROCES ZIJN, MAAR HET HOEFT NIET ZWAAR OF PIJNLIJK TE ZIJN.
ZOU U WILLEN:
OPEN DE PORTALEN NAAR UW HEILIGE HART EN HEILIGE GEEST OM OPNIEUW MET DE MULTI-FACETTEN VAN UW GODDELIJKE ZELF CONNECTIE TE MAKEN?
LEER OM UW LIEFDE/LEVENSLIJN UIT TE BREIDEN OM DE MAXIMUM HOEVEELHEID LIEFDES ENERGIE VAN DE SCHEPPER & ONZE VADER/MOEDER GOD TE ONTVANGEN EN UIT TE STRALEN?
EIS UW GEESTELIJKE WIJSHEID OP WANNEER U WEER VERBINDING MAAKT MET UW HOGERE ZELF EN UW GOD STRAAL (UW GODDELIJKE ZELF)?
HEEL, BALANCEER EN HARMONISEER UW FYSIEKE, GEESTELIJKE EN EMOTIONELE LICHAAM?
LAAT DE OUDE KERN ANGSTEN EN ILLUSIES LOS DIE U TEGENHOUDEN VAN ZELF-MEESTERSCHAP EN UW HOOGSTE POTENTIEEL?
LEER HOE U TOEGANG KRIJGT UIT HET KOSMISCHE PAKHUIS VAN OVERVLOED EN WELVAART?
LEEF IN VREDE EN HARMONIE BINNEN UWZELF EN MET ANDEREN WANNEER U BEKWAAM WORDT IN HET GECENTREERD BLIJVEN IN HET STILTE PUNT VAN HET NU MOMENT?