KUN TAO HOKKIAN SIAUW LIM


Klik op de foto om te vergroten of hier om terug te gaan

Dit boek is een leerboek en omvat bijna voor zeker 75 % het gehele systeem beschreven en afgebeeld met duidelijke plaatjes van oefeningen t/m de basis toe. Het gebruik van uitschakeltechnieken en wapen technieken worden uitgebreid afgebeeld en weerschreven. Wilt u meer weten over de inhoud van het boek, klik dan op INDEX1
Met ruim 900 afbeeldingen en uitleg van technieken, bewegingen, basis oefeningen, binnenkracht oefeningen, uitschakeltechnieken en wapens is dit boek een unieke schat van waarde voor vechtkunst beoefenaars. De auteur, zelf een expert op gebied van diverse gevechtskunsten wil het voortbestaan waarborgen van deze unieke harde en krachtige stijl. Tegelijkertijd wil hij duidelijk overbrengen dat de filosofie en mentale aspecten parallel staan aan het universele proces van het leven. Het vinden van de ware weg en de eigen identiteit in het leven, dat voor iedereen mogelijk is en niet alleen voor gurus en meesters is weggelegd. De auteur wenst iedereen liefde, licht en een opgewekte ontwikkelingsgang toe en hoopt dat iedereen de liefdevolle kracht en steun, die er altijd is, weet te accepteren om zijn/haar ware weg te vinden.

E-mailadres: website@kuntao-kwitang.nl

Als u het boek wilt bestellen, klik dan op Boek bestellen en vul uw gegevens in zoals uw naam, adres, postcode, woonplaats, tel.nr. en emailadres en het aantal boeken dat u wenst te hebben en verstuur deze mail, na ontvanging van uw gegevens zult u een bericht terug krijgen hoe u na overmaking van het bedrag van 30,- + 2,50 verzendkosten t.n.v. dhr. W.L. van Prehn onder vermelding van "Pencak Silat boek" naar u toegestuurd krijgt. De verzending gebeurd op basis van vertrouwen en zal na overmaking van het genoemde bedrag ook altijd naar u toeverzonden worden.