SPIRITUELE ZOEKTOCHT


ALLES GAAT IN HET RASTER


* Het Grid is een soort rooster/veld/raster/matrix. Het is een beschermend veld, om een bepaalde ruimte een bepaalde energie te geven en dat degene die in dat veld is, de mogelijkheid geeft de ongewenste energie niet in zich op te nemen.

Wat we hier ervaren op Aarde is een individueel leven dat onderdeel is van een grotere en meer verbonden leven. Als "Yoda" ons gisteren zo welsprekend toonde - het is onze geest die alles doet hier, terwijl we op aarde niet ons lichaam zijn. Ja, we hebben ook een "hart" en een "ziel" om onze individuele gedachten te leiden - maar het is met name de geest die "handelt" en "gedraagt" en dus de "prestaties" hier op Aarde verkrijgt. Voordat wij "losgekoppeld" waren van onze kosmische DNA - deden we alles met ons verstand. We maakten gebouwen, kleding, en andere dingen door het creŽren en manifesteren van alles wat we nodig hadden voor onze gezondheid, leven en geluk met onze gedachten!

WE WAREN EN ZIJN NOG STEEDS SCHEPPER GODEN!

Alles wat we hier doen heeft een invloed op iedereen op de planeet, omdat we uiteindelijk allemaal aangesloten zijn op een veel grotere GROEP's GEDACHTE dat letterlijk onze planetaire identiteit is. De Aarde heeft niet ťťn, maar twee, sets van magnetische netwerken draaien rond de planeet. Eťn gaat recht langs het oppervlak en is nu algemeen bekend als: DE leylijnen. Deze lijnen zijn zeer magnetisch en ze dragen "energie" of "elektriciteit" over de hele wereld in een zeer georganiseerd patroon! Voor degenen die echt magnetisch zijn - weet je al dat magnetisme niet mogelijk zonder is elektriciteit! Er is ook een tweede set "regels" of een "raster" dat gedupliceerd is ongeveer 60 mijl boven het aardoppervlak en een spiegel of een reciproque van de ley lijnen die op het oppervlak zijn. Zoals het oude gezegde gaat - zoals beneden - zo boven - Of liever, zoals hierboven - zo beneden.

Deze twee volledige raster sets, die zeer magnetisch en elektrisch geladen zijn, zijn genoemd: de tandem GRIDS! Tandem hier wat betekent twee of dubbele! Samen vormen deze netten een 'planetaire geest of een planetair bewustzijn! "Het is een collectief planetaire' geheugen 'als het ware, van al onze collectieve ervaringen, onze gedachten, onze ideeŽn en opnieuw, ons geheugen! Deze tandem grids vertegenwoordigen ons als een soort! Vele rassen communiceren telepathisch - maar om dat te doen - zou er een middel moeten zijn, een systeem, of een voertuig op zijn plaats wat toestaat wat genoemd zou kunnen worden gedachteoverdracht van de ene mens naar de andere. Dit "systeem" als ik het een naam geven mag geven, kan worden het genoemd: Het Menselijk Gedachten NETWORK of HTN (Human Thougt network) in het kort. Als ik dit systeem een ??naam zou geven dan noemde ik het de HTN - ik zou het dan hebben over de TANDEM GRIDS! Als ik het een echte spiritueel naam zou geven - dan zou ik het onze collectieve Christusbewustzijn noemen. Nogmaals, deze rasters zijn zowel magnetisch en elektrisch!

WE - net als in ieder van ons hier - zijn nauw verbonden met de Tandem grids - en als we dat niet waren - konden we niet overleven! Denk aan ons lichaam als AVATARS - op een bordspel! Om het spel te spelen, heb je een plaats houder nodig, of een unieke speelstuk dat "aangeeft" waar je bent in het spel! Dit is zeer EENVOUDIG - maar in wezen waar. De planeet moet in staat zijn om ons "bij te houden zo te zeggen, en moet te allen tijde weten waar we staan ??op het bord." Daarom zijn onze lichamen ook zeer hoge magnetische en elektrische "units" - als dat een aanvaardbaar woord is. De wisselwerking tussen onze individuele "eenheden" en de tandem rasters is wat de Aarde toestaat om ons te kunnen vinden - weten wie we zijn - weten waar we zijn, etc, te allen tijde! Teleportatie is alleen mogelijk omdat elk van ons een zeer specifieke "elektronische" handtekening heeft die de aarde mogelijk maakt te weten waar we zijn met betrekking tot zijn eigen magnetisch veld op elk moment. Als er een "interstitiŽle" venster wordt opengesteld tussen twee polaire kanten, of plaatsen - en als resultaat - er een worm gat effect ontstaat tussen hen - dan wanneer je de waarnemingshorizon van het raam passeert - wordt je elektronische handtekening van waar je staat vernietigd - en ben je niet langer geregistreerd op het Aarde spelbord!

Dus je lijkt te verdwijnen! Wanneer je door de gecreeerde worm gat passeert en weer opnieuw opduikt vanuit de waarnemingshorizon van die worm gat of "venster" dat buiten tijd en ruimte bestaat - is je "elektronische" handtekening weer op het spelbord en de Aarde registreert je avatar (je lichaam) nu als zijnde in een geheel nieuwe locatie - zodat je er weer verschijnt! Niets van dit alles is mogelijk zonder de inter-actie van het duale of Tandem Grids, omdat ze in feite - de geest en het geheugen zijn van de planeet! Zoals eerder gezegd - maken deze rasters telepathie mogelijk want om je eigen gedachten te sturen naar een andere speler of ontvanger op het spelbord - heb je een ??magnetisch en elektrisch systeem nodig om dat te doen.

DE ESOTERIE VAN ONZE VERBINDING

Degenen die werken tegen de menselijkheid zijn in feite Duistere MAGIERS/GOOCHELAARS! Het woord MAGIC is gewoon een codewoord om de werkelijke betekenis van waar de macht werkelijk is te verbergen, en die kracht is MAGNETISME! Als een persoon gewillig een systeem zoals DE MIND van de aarde wilde HI-JACKEN - dan moet die persoon weten hoe Magnetisme werkt - want alleen zij zouden het HI-Jacking toestaan van een magnetisch systeem! Nu voor de duidelijkheid - de rasters worden de MIND van de aarde genoemd, maar het kan ook de MEMORY van de Aarde worden genoemd - of het bewustzijn van de Aarde. Als iemand moeite heeft met het begrijpen van dit - denk aan het op deze manier - als mensen "dood" gaan - het lichaam - of het karkas er nog steeds is!

Het was de zuiver elektrische en magnetische deel van de mens dat de dynamisering was van het nu dode lichaam! Dit onderdeel is de Geest genoemd! De geest is zowel elektrisch en magnetisch! Nu, de Aarde heeft ook een 'Geest'. De geest of de ziel van de aarde zijn de TANDEM rasters. Wij als "spelers" op het bord zijn integraal en innig verbonden met het grotere raster of eenvoudiger gezegd de grotere GEEST. Met andere woorden - We kunnen ons niet scheiden van de gemeenschappelijke gedachten terwijl we hier zijn, dat zou onmogelijk zijn! We moeten dat systeem in tact houden om te leven en te spelen op aarde. Met volledig aangesloten DNA - hebben we letterlijk toegang tot - en delen in - de totale kracht van onze Moeder Aarde. En waarom ook niet - waarom zou de moeder haar macht niet delen met al haar kinderen. Daarom zijn we elk als afzonderlijke eenheden, zo krachtig als de hele planeet! Wij zijn magisch (magnetische) schepper wezens - en gebruiken de kracht van "haar" magnetische kracht! Maar - we moeten volledig verbonden DNA hebben om dat te doen!

ENTER DE DRACO's EN ALLE ANDERE KWADE SPELERS!

Deze wezens zijn niet van de aarde - ze zijn van een dimensie die in de buurt, of naast de onze - maar ze delen niet onze gemeenschappelijke band met Moeder Aarde. Ze kunnen eveneens hun lichamen hier niet manifesteren, tenzij ze daadwerkelijk mensen doden - en vervolgens hun bloed te drinken om de "magnetische carbon" elementen in hun eigen "andere dimensionale" systemen van het lichaam te krijgen. Zodra ze dit doen - tadaa - Als bij toverslag - of beter nog - als "magnetische" - zijn ze nu in staat zich te registreren op ons bordspel! Dit gebeurt omdat de Aarde nu bepaalde basiselementen en de basis codes in hen herkend, die nodig zijn om binnen ons aarde systeem te opereren. Na het manifesteren van lichamen door het drinken van bloed - en door gemeenschap met menselijke vrouwen en creŽerde Menselijke DRACO HYBRIDEN die menselijk lijken, maar NIET Zijn! Zodra dit is bereikt - die hybriden doorgingen en namen echte aardse mensen en genetisch dis-verbonden hen van hun hogere DNA. Hun verbinding met zowel Moeder Aarde en de Bron.

Ze deden vervolgens een fokprogramma en creŽerde de Bijbelse ADAM. Een menselijk wezen dat was dis-verbonden, niet alleen van de hogere DNA - maar ook NIET IN STAAT OM MOEDER AARDE's macht te gebruiken om de dingen te doen die normale mensen konden doen. Deze wezens werd dus slaven!

DE DRACO's ZIJN HIER vOOR DE PLANEET - DIT IS WAT ZE WILLEN!

Ze gebruiken hun HYBRIDE MENSEN om het te krijgen! Wie zijn deze HYBRID mensen? Degenen die we de kliek noemen! De zogenaamde Illuminati. Wil je dat ik zo ver gaat om de naam van de namen voor je te noemen? Je hebt ze allemaal gezien! Je hebt zelfs gestemd voor een aantal van hen. Koningen, koninginnen, Oligarchs, Minister-Presidenten en Presidenten, internationale bankiers en het Vaticaan Alumni. Ze zijn niet zoals wij - en ze horen hier niet! Het is goed om te willen om van hen af te komen - omdat ze niet verondersteld zijn om hier te zijn! In een video-interview dat onlangs was gepost - Zei ene Jay Parker dat zijn eigen ouders - die satanisme aan het oefenen waren - hem vertelde dat ze met zekerheid wisten dat ze voor de reptielen werkten.

Ze lachten er over - en zeiden dat het ze niets kon schelen, want ze waren bij de 'winnende' team - het team van de Bankiers. De Bankiers tussen haakjes zijn vooral geassocieerd met de zionisten en de Rothchilds zoals David Icke zo vaak heeft vertelt. Jay Parker's ouders vertelden hem lang geleden in de jaren 1960 - dat in 50 jaar tijd het hier echt, echt slecht op aarde zou worden - ze wisten dat al - maar konden ze niets schelen - omdat ze hier niet meer zouden zijn!

WAT ZE DOEN - EN HOE ZE HET DOEN

Zoals de titel van dit stuk direct zegt - is de basis voor hun overname bod! Alles gaat in het Raster. Want we zijn allemaal integrale onderdelen of "eenheden" van de veel grotere Gemeenschappelijke Bewustzijn van de planeet - dan is alles wat er gebeurt met een van ons - wordt geupload in het GEMEENSCHAPPELIJKE BEWUSTZIJN! Of anders gezegd - het gaat allemaal in de Rasters! Misschien kun je nu een gok wagen waarom de controle van de rasters zo belangrijk zijn voor de CABAL - de Draco's. Het is onze eigen stroombron! Het is onze eigen collectieve geest!

Natuurlijk - als ze zouden gaan om de planeet te krijgen - moeten ze de GRID vangen en vasthouden! Misschien is het nu wat Veronica Keen heeft gezegd meer duidelijk maakt! Voor jouw informatie - is er niet een legerbasis - een regeringsgebouw - een Nationaal Monument - of een grote kerk of kathedraal - welke ook het Vaticaan bevat - dat niet direct gepositioneerd is bovenop twee of drie snijdende lijnen van enkele van de meest krachtige leylijnen op de planeet. Kun je begrijpen waarom ze dit deden? Kun je begrijpen waarom Brett Stillings vertelde dat al deze mensen totaal gek waren in MAGIE? Wat doet het vangen en vasthouden van de rasters voor hen? Onthoud dat de rasters de Krachtbron van de aarde zijn - maar nog belangrijker - de rasters ZIJN ONZE VOEDINGSBRON! Onze individuele POWER! ONZE magische vermogens - ONZE magnetische vermogens! Om de rasters te bevrijden - is om onze eigen magische kracht te bevrijden!

MACHT DIE ZE VAN ONS GESTOLEN HEBBEN.
WAT DOEN ZE DE RASTERS AAN?

Vergeet niet in de voorgaande artikelen waar gesproken werd over TRAUMA BASIS GEDACHTEN CONTROLE? Nou, toen de CIA en hun goonies zeer jonge kinderen kwelde en martelde (met name seksueel) dat alle TRAUMA rechtstreeks werd verzonden naar de GRID. Dat kind, dat wordt gekweld - is verbonden met het grotere grid - net als wij aangesloten zijn op het grotere raster! Dus als ťťn kind marteld - gaat die ervaring in het griden vervolgens gedownload wordt in ons allen - als onderbewuste TRAUMA! Nu, wat denk je over het "zijn" van je broeders hoeder? Wat er gebeurt met een van ons - gebeurt ons allemaal!

Waarom DOEN ZE DIT AAN DE RASTERS?

Hoewel ze ons hebben losgekoppeld van ons DNA - we zijn nog steeds zeer krachtige wezens! We gaan niet zo snel naar beneden zoals zij willen! Daarom moeten ze continue hoeveelheden trauma versturen in de vorm van marteling, moord, verkrachting en andere vormen van misbruik in de grids - die ons Gemeenschappelijke Bewustzijn is. Nou, wat is er aan de hand in het NEWS LAND als we spreken? TRAUMA -TRAUMA -TRAUMA Oh, en tussen twee haakjes - in plaats van namen te noemen - van Welke personen weten we daar dat het leger wil om eindeloos MARTELEN te gebruiken? Wie waren die mannen die betrokken waren bij dat? Heb je eindelijk gezien waarom ze - die niet van hier afkomstig zijn - zo erg graag MARTELING willen GEBRUIKEN? De elektrische en magnetische trauma gaat in onze grotere planetaire geest als een "upload"! Het gaat dan in al de rest van ons als een "download", omdat we ook verbonden zijn aan de grotere PLANETAIRE geest.

De reden dat dit niet weten - of niet meer herinneren - is dat onze DNA lang geleden werd losgekoppeld - en nu door het proces van fokkerij - die fout wordt gedupliceerd in elke nieuwe geboorte! Nu kunt u zien waarom er eindeloos pedofilie en kinder verkrachting is? Kun je zien waarom ze het nodig hebben om voortdurend oorlog op de planeet te creeren? Kun je zien waarom ze roven en ons blindweg plunderen? Ze moeten dat allemaal doen om het raster met zeer schadelijke en negatieve energie te voeden, die hen in staat stelt om onze eigen geest te gebruiken - ONZE EIGEN ENERGIE OM SLAVEN VAN ONS TE MAKEN. Ze hebben geen macht HIER - ze gebruiken onze eigen kracht OM DIT TE DOEN!

KAN IK OP ZIJN MINST EEN "IK STEM ER NIET MEE IN MET DAT" KRIJGEN?

Ze voeden de grid met eindeloze menselijke ellende en lijden die echt ons eigen leven en kracht en mogelijkheden belemmert. Het helpt om ons verslaafd te houden. Iedereen die voor de Nieuwe Wereld Orde is - heeft een kant gekozen, en de kant van de Draco's gekozen. Als die mensen inderdaad mensen zijn - dan hebben ze VRESELIJK VERRAAD begaan tegen hun eigen soort - door de kant te kiezen van de Draco's. Ze hebben inderdaad niet alleen nadelige gevolgen voor de collectieve geest van de planeet - MAAR schaden ook hun eigen geest. Zelfs de Draco's hebben hun dat nooit verteld! De leugen is verschillend op elk niveau! En als het gaat om de Hybrid's - onze zogenaamde leiders - het kan ze niet schelen - want ze zijn toch niet menselijk!

LATEN WE NU BELEDIGING TOEVOEGEN VOOR DE REEDS GEDANE GROTE SCHADE

Dit soort dingen is al millennia lang aan de gang sinds ze ons tot slaven hebben gemaakt. MAAR - op een bepaald punt in de tijd - als gevolg van buiten kosmische krachten - is onze beschadigde DNA begonnen om zichzelf te herstellen. We waren niet langer totale slaven - bij wijze van spreken - begonnen deze vicieuze Hybrid's om het water te vergiftigen door er fluoride in te doen. Als dat niet genoeg was, begonnen ze om ons lichaam te injecteren met vaccins die hopelijk ons DNA opnieuw zou beschadigen. Toen dat niet werkte, gaven ze ons alle soorten drugs en tabak doorspekt met verschrikkelijke chemicaliŽn, en andere onbekende stoffen! Toen dat niet werkte - begonnen ze om genetisch ons voedsel te wijzigen, zodat er geen echte voeding kan worden opgedaan met het eten van het voedsel. In aanvulling op dat - het voedsel zelf zou hopelijk opnieuw - ons DNA beschadigen!

Toen dat niet werkte - begonnen ze om ons dagelijks te besproeien met giftige sprays die dodelijk waren, terwijl in de hoop dat dit ons ofwel zou doden of onze DNA zou HER-BESCHADIGEN. Nu - als we spreken doen ze het bovenstaande ons allemaal aan - en het werkt nog steeds niet op de manier waarop ze het willen! Hun laatste redmiddel is een complete take down van de economie van de wereld - een staat van beleg OVERAL - en om gewoon van hen te ontdoen, die niet vrijwillig slaven willen zijn.

DAT IS, TENZIJ WIJ ER IETS AAN DOEN!

We moeten echt bewust zijn van wat hier gaande is. De rasters zijn onze collectieve kracht! Als die vrij gemaakt kunnen worden - hebben we een kans - een goede kans om deze binnenvallende krachten te verslaan!

Help anderen wakker te worden door het woord het verspreiden.