SPIRITUELE ZOEKTOCHT

"Oproep aan de Mensheid"


Moeder Gaia Spreekt:


Ik sta mijn kinderen niet toe om nog veel langer misbruikt te worden.

Kosmische krachten zullen tussenbeide komen. En ik zal tussenbeide komen, als dat noodzakelijk is.

Ik Ben jullie Moeder, de Moeder van jullie lichaam en jullie energie. Beide zijn kostbaar! Maar zonder Mijn ondersteuning zouden jullie niet kunnen leven. Velen zijn dit vergeten in hun kunstmatige levensomstandigheden. Zij proberen te overleven met hun kleine vonk van persoonlijke energie, afgescheiden van mijn omhelzende kracht. Aldus kunnen zij nooit waarlijk gelukkig zijn.

Verenigen met Mij staat jullie de Vreugde toe om deel te nemen aan mijn meest krachtige en liefdevolle staat van planetair bewustzijn.

Ik houd van mijn kinderen en zij zullen beschermd zijn.

Je bent beschermd wanneer je met Mij, met Mijn Spirit uitgelijnd bent.

Wanneer jouw Hart en Mijn Hart zich verenigen.

Dan zal jouw besef uitbreiden, de frequentie van jouw energiegebied zal worden bekrachtigd en jouw bewustzijn verbreed zich in de stilte.

Je zult onmiddellijk vreedzaamheid ervaren wanneer jij je bij Mij aansluit met jouw eigen Wezen, als wij En zijn.

Om te ascenderen, kan je niet anders zijn dan En zijn met Mij. Jouw Vereniging met Mij zal jouw persoonlijke en jullie collectieve evolutie versnellen.

Zelfs als je niets afweet over de ascentie, maar je slechts openstelt voor de Kracht van Mijn Prachtige en Zuivere Aard, zal jij je hart vanzelfsprekend openstellenen en je op de nieuwe frequenties afstemmen.

De Mensheid zal vreedzaamheid vinden in de Zuiverheid van mijn Heilige Plaatsen. Inderdaad, al mijn Plaatsen zijn Heilig, zij zijn Heilig zo niet verstoord door disharmonische en verstorende trillingen.

Ja, er zijn plaatsen meer krachtig dan andere. Maar door tot rust te komen, door jezelf te balanceren, door jezelf te genezen, door jouw bewustzijn uit te breiden en En met Mij te zijn, kan je genieten van wat voor natuurlijke zuivere plaats dan ook die Ik gecreerd heb. Al mijn plaatsen zijn oorspronkelijk bekrachtigd met Mijn Liefde en Volledigheid. Zij zijn Gezegend met mijn vreugdevolle spel, waarin mijn dieren-, planten- en mineralen koninkrijken zich verheugen.

De mensheid heeft zichzelf vreselijk te kort gedaan door de geschenken en de presentatie van Mijn Wonderen te negeren waar jullie over Mijn gehele planeet heen van kunnen genieten. Het Leven leven en inademen is in de steden vergeten en de harmonie met Mij is verstoord door de stromingen van jullie elektronische apparatuur. Helaas hebben jullie een technologie gekozen die niet in harmonie met Mij is, en die eerder tegen Mijn natuurlijke stroming werkt van het levende leven en Licht.

Keer naar Mij terug, Mijn Mensheid, en leef weer in harmonie met Mij! Verenig je met Mijn Spirit en aard jezelf diep in de Kern van Mijn Kristallijne Hart.

De genezing zal diepgaand zijn en het gezonde verstand/de geestelijke gezondheid zal terugkeren! De remedie is hier en veel dichterbij dan de meesten van jullie denken en weten.

Ik Ben hier om jullie terug in Mijn Armen van Liefde en Koestering te ontvangen. Zodat jullie leven weer kan stromen in volledigheid met de Wetten van Mijn Machtige Natuur. Jullie hoeven alleen maar te begrijpen dat Ik beschikbaar Ben voor een ieder van jullie in al mijn Heiligdommen.

Ik wacht op jullie om weer terug te keren en te leven met Mijn Ademhaling en Levende Hart.