SPIRITUELE ZOEKTOCHT


Boek bestellen


Klik op de foto om te vergroten

Klik op de link voor nog 2 zelf geschreven boeken

Het boek de "Spirituele Zoektocht" met 192 tellende pagina's heb ik zelf geschreven om de mensen te stimuleren op zoek te gaan naar de spirituele zoektocht in het leven en de spirituele weg naar binnen toe. Bovendien kan het je helpen om je bewustzijn te verruimen en te groeien en ontwikkelen naar een hoger bewustzijnsniveau. Wilt u meer weten over de inhoud van het boek, klik dan op INDEX1 en INDEX2. Dit boek heeft maar een beperkte oplage omdat het op basis van "printing on demand" is gedrukt en mede door de hoge vervaardigingskosten.

E-mailadres: spirituelezoektocht@hotmail.com

Als u het boek wilt bestellen en gewoon per bank wilt betalen, klik dan op Boek bestellen en vul uw gegevens in zoals uw naam, adres, postcode, woonplaats, tel.nr. en emailadres en het aantal boeken dat u wenst te hebben en verstuur deze mail, na ontvanging van uw gegevens zal u een bericht terug krijgen hoe u na overmaking van het bedrag van 15,- + 2,50 verzendkosten t.n.v. dhr. W.L. van Prehn onder vermelding van "Spiritueel boek" naar u toegestuurd krijgt. De verzending gebeurd op basis van vertrouwen en zal na overmaking van het genoemde bedrag ook altijd naar u toeverzonden worden.
* Tip, dit boek is ook geschikt om als cadeau te geven aan iemand die je na aan het hart ligt of Psychisch in de knoop zit.