SPIRITUELE ZOEKTOCHT

GOD'S antwoord


Mijn lieve kinderen, dit is God hier. Het schijnt dat sommigen van jullie zenuwachtig werden over de verklaring over wat ik weet, of in dit geval niet weet. Jullie zijn misleid door het concept van godsdienst over wie ik ben ‘niet mijn wil geschiede maar die van u’. Ik zet geen parameters neer voor enige van mijn nakomelingen! Het gaat allemaal om de vrije wil, en ik weet niet wat jullie gaan doen met die van jullie totdat je die hebt gedaan. En ik bemoei me nooit met wat jullie doen zelfs als het niet in je beste belang is, als je afwijkt van wat je had gekozen te doen. Ik ken jullie keuzes – Ik leerde die toen jullie die in je zielen contracten zetten.

De vrije wil is aan ieder van jullie door de Schepper gegeven, ik niet, maar net als het hoofd van de uitblinkers van andere universiteiten gebonden zijn om dat geschenk te eren, zo ben ik dat in dit universum. Ik heb geen overeenkomst met die regeling. Uiteindelijk komt de energie die zonnen en kinderen en bloemen maakt – alles dat in de kosmos bestaan – van de Scheppers Big Bang, zoals jullie dat noemen. Jullie kunnen die energie gebruiken hoe je dat wilt – dat is wat de vrije wil is.

Ik heb een vraag. In plaats van dat jullie dat geschenk hebben, zouden jullie dan liever dat ik besluit wat jullie doen van het ene op het ander moment, wat jullie interesses zullen zijn, met wie je bevriend zult zijn, wat je moet doen met een relatie of baan of waar je woont en al het andere in je leven? Zouden jullie dan geen stropoppen zijn als het was zoals die dingen waren?

Ja, jullie zouden dat en dus zijn ze dat niet. Het is jullie leven, mijn beste kinderen, het is niet van mij om te leven, net als het niet van je ouders is om dit voor jullie te leven. Wat er gebeurt is dit: ik beleef alles zoals jullie dat beleven, ik leer zoals jullie leren, ik groei alsjullie groeien. Jullie allemaal en de rest van de zielen in dit universum zijn wie ik ben. Ik ben net zo zwak als de zwakste, zo sterk als de sterkste, zo verdrietig als zij die verdriet hebben, zo blij als zij die zich verheugen. Ik houd van iedereen onvoorwaardelijk hoe zij dan ook het geschenk van de Schepper gebruiken – of misbruiken -.

Maar, sedert ik jullie allen ben en we hier samen voor de eeuwigheid in zitten, weet/ken ik het Grote Plaatje, wat onze samengestelde zelven aan het manifesteren zijn in ons universum. Juister gezegd, wij zijn dit universum, en dat verandert constant door de onbeperkte vrije wils keuzen van iedere aparte ziel. Dit houdt allen in die hemelse lichamen wensen, alle mensen, dieren, planten en andere wezens in iedere beschaving en spirit wereld in ieder zonnestelsel, in iedere galaxy. Jullie hebben geen getal dat zo groot is. (dat zo hoog gaat).

Terwijl mijn “paraplu zelf” wat ik amalgamation (samensmelting/fusie) noem, houd ik galaxies ordelijk in omloop, autoriseer ik mijn meer ontwikkelde zelven om nucleaire oorlog te voorkomen – dat is de uitzondering die de Schepper maakte op de vrije wil – en om mijn zelven te helpen die dit vragen, en ik praat met de goden en godinnen die mijn tegenhangers (duplicaten) in andere universums zijn. Je wilt niet in een daarvan betrokken worden, dus haal ik dit terug naar de Aarde waar dingen zo eenvoudig zijn als alles dat jullie doen, alles wat jullie denken en voelen, zo veel worden als ik ben, als wie jullie zijn. Dit komt omdat we Een zijn, mijn geliefde kinderen, en voor altijd zal dit zo zijn.